Blog

Ullas råd, vejledning og traumeterapi har været en kæmpe hjælp

Da vores dreng var 5 uger gammel, besøgte vi Ulla i klinikken i Kolding første gang. 
Han havde i sit korte liv allerede fået klippet sit tungebånd to gange, og amningen var en videnskab og utrolig udfordrende! Jeg havde ammet hans storebror i 2,5 år uden problemer, men havde kæmpet for at få det til at fungere bare nogenlunde denne gang.
Han sov meget lidt og kun på mig. Han var ikke grædende, men urolig og tydeligt utilpas og generet af refluks. Jeg selv sov max 4 timer i døgnet – afbrudt og med et barn på maven. Jeg kunne næsten ikke hænge sammen.

I klinikken mødte jeg for første gang en person, der virkelig forstod problemet og som havde konkrete redskaber til at hjælpe os.
Ulla vejledte os i behandling af tungebånd og sendte os senere til Holland til et tredje klip. Hun gav mig troen tilbage på mig selv, og at det, jeg så, var rigtigt. Samtidig behandlede hun mig med traumeterapi, og bagefter kunne jeg for første gang – i min tid som mor til to – mærke mig selv!
Jeg havde undertrykt mig selv og mine egne behov så meget, at jeg selvfølgelig godt vidste med min forstand, at jeg var bekymret og træt, men først bagefter fandt jeg ud af, at jeg slet ikke kunne mærke det.

Efter en session hos Ulla blev jeg ustyrligt sulten og træt, og kunne pludselig sætte ord på ting, jeg havde brug for. Det er altafgørende, når man er så presset, som jeg var.
Samtidig hjalp traumeterapien mig til at genvinde troen på, at alt ville ende godt igen. Der har ikke været noget quickfix til at løse problemerne, men Ullas råd, vejledning og traumeterapi har været en kæmpe hjælp. Vores dreng er nu 4 måneder og sover langt bedre, vokser, trives og fuldammes fortsat.

Mor til dreng på 4 mdr.

Der er lukket for kommentarer.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik