Online Booking

Vejledning

OBS!
Før 1. aftale skal du altid udfylde et spørgeskema. Anvend det link, der passer til bookingen. Er du i tvivl om noget, så skriv til ulla@lebahn.dk

Der er følgende muligheder for at bestille tid online:

A. Mundfunktionsundersøgelse i klinikken – Spisning, sanser, motorik, selvregulering, mundfunktion inkl. stramt tungebånd
60 min – Pris: 1.220kr (inklusiv journaloprettelse, spørgeskema analyse, skriftlig vejledning, journalnotat, billedhåndtering)
Link til spørgeskema.

B. Mundfunktionsundersøgelse online – Spisning, sanser, motorik, selvregulering, mundfunktion inkl. stramt tungebånd
60 min – Pris: 1.220kr (inklusiv journaloprettelse, spørgeskema analyse, skriftlig vejledning, journalnotat, billedhåndtering)
OBS: For at kunne udføre en online undersøgelse forudsættes det, at billeder/video og spørgeskema fremsendes senest 24 timer inden booket tid.
Link til spørgeskema.

C. 1. samtale m. forældre i klinikken (Anvendes i forbindelse med mini-forløb eller længerevarende forløb, men kan også anvendes som en enkeltstående udredende samtale)
60 min – 1220kr (inklusiv journaloprettelse, spørgeskema analyse, skriftlig vejledning, journalnotat, evt. billedhåndtering)
Link til siden med de aldersinddelte spørgeskemaer, som anvendes ved miniforløb og længerevarende forløb.  
Link til spørgeskema, som anvendes ved en enkeltstående udredende samtale.

D. 1. samtale m. forældre online (Anvendes i forbindelse med mini-forløb og længerevarende forløb, men kan også anvendes som en enkeltstående udredende samtale)
60 min – 1220kr (inklusiv journaloprettelse, spørgeskema analyse, skriftlig vejledning, journalnotat, evt. billedhåndtering)
Link til siden med de aldersinddelte spørgeskemaer, som anvendes ved miniforløb og længerevarende forløb.  
Link til spørgeskema, som anvendes ved en enkeltstående udredende samtale.

E. Opfølgende konsultation i klinikken
60 min: 950kr

F. Opfølgende konsultation online
60 min: 950kr

G. Opfølgende konsultation telefon
60 min: 950kr

H. SE traume terapi i klinikken
60 min: 850kr

Faglig supervision online/telefon
60 min: 950kr
(Hvis der er behov for en kortere samtale eller et hurtigt råd, så skriv til ulla@lebahn.dk)

Har du brug for en tid i forbindelse med et OMFT forløb?
Vi starter altid  med en mundfunktionsundersøgelse (A), så den kan du selv booke. Hvis der skønnes behov for et mundtræningsforløb for at bedre mundfunktion og evt. tandstilling, så starter vi på et OMFT forløb, hvor tiderne bookes fra gang til gang. Du kan nemlig ikke booke disse tider på hjemmesiden.
Er du kommet afsted uden en ny tid, så skriv til ulla@lebahn.dk, så jeg kan kontakte dig for en ny tid.
Tiderne passer ikke helt ind i den øvrige kalender struktur, fordi de enkelte kontakter har forskellig varighed:  90 min (1. gang) 30 min. 2 ud af 3 gange herefter og hver 3. gang er de på 45 min.

Vil du gerne booke et hjemmebesøg?
(Mundfunktionsundersøgelse i hjemmet, hjemmebesøg i forbindelse med miniforløb/længerevarende forløb og opfølgende hjemmebesøg) kan pga. logistiske og tidsmæssige udfordringer ikke bookes online. Ønsker du at booke et hjemmebesøg, bedes du skrive til ulla@lebahn.dk.
OBS Jeg er ofte i hovedstadsområdet, så du kan som regel booke et hjemmebesøg med minimum 75% rabat på transportudgiften, hvis du vælger en af de dage, hvor jeg i forvejen er der.
Dette gælder også for Vestsjælland og Fyn, da de ligger på vejen til og fra.
Hvad med Jylland? Jeg kommer ikke helt så ofte rundt på hjemmebesøg i Jylland – endnu. Hvis du er villig til at vente nogle uger, så kan jeg som regel samle 2 eller 3 familier, der så deles om transportudgiften, hvilket giver 50-65% rabat på transportudgiften. 
Hvis du ønsker hjemmebesøg på en bestemt dato eller ikke kan vente, så skal du betale fuld pris for transport.

Book din tid her

Menu
Cookie- og privatlivspolitik