Booking af tider i klinikken og online/telefon tider

Opdatering 05-08-21

OBS OBS OBS – der er lige nu stor travlhed med igangværende klienter og samtidig en overvældende mængde henvendelser fra nye familier, der har brug for min hjælp. Travlheden er så stor, at jeg simpelthen ikke kan nå at skrive til alle eller besvare alle telefonopkald. Jeg ved det er meget frustrerende for jer, der venter på hjælp, men det er svært at navigere i for mig – for jeg vil så gerne hjælpe alle!

Jeg kan først lægge tider op på bookingen til nye klienter, efterhånden som jeg får huller i min kalender – og de huller er der desværre ikke mange af… Ventetid kan derfor beklageligvis forekomme for nye klienter.

I gangværende (og nyligt afsluttede) klientet kan – hvis de ikke finde en ledig opfølgningstid på bookingen – booke tid ved at sende sikker mail via easyme. (alle har modtaget sikker mail med introduktion ved opstart, så det er bare at svare på den mail).
Hvis den sikre mail er mistet, skrives mail til ulla@lebahn.dk.


COVID 19

Det er vigtigt, at vi stadig efterlever de skærpede restriktioner, som sundhedsstyrelsen har forlangt:

  • holder god afstand, når det er muligt
  • bruger værnemidler, når vi er nødt til at være helt tæt på hinanden
  • sørger for hyppig håndhygiejne
  • gør hyppigt rent
  • bliver testet ofte
  • melder afbud ved mindste tegn på sygdom

Vejledning

Hvis du har booket før og ved, hvad du skal booke, så scroller du bare ned til bookingen med det samme.


OBS!
Som ny klient er det vigtigt, at du læser teksten herunder, før du booker en tid (selve bookingen finder du ved at scrolle helt ned på siden)
Du skal nemlig vælge hvilken type konsultation, du/i har brug for og du skal også orientere dig ift. udfyldelse af spørgeskema.
Er du i tvivl efter at have læst om både tider og spørgeskemaer, så skriv til ulla@lebahn.dk)

Der er følgende muligheder for at bestille tid via onlinebooking:

A. Mundfunktionsundersøgelse i klinikken – Spisning, sanser, motorik, selvregulering, mundfunktion inkl. stramt tungebånd
60 min – Pris: 1.495kr (inkl. journal oprettelse, spørgeskemaanalyse, undersøgelse, billedanalyse og skriftligt notat – ca. 30 min adm. tid)
Link til spørgeskemaer.

B. Mundfunktionsundersøgelse online – Spisning, sanser, motorik, selvregulering, mundfunktion inkl. stramt tungebånd
60 min – Pris: 1.495kr (inkl. journal oprettelse, spørgeskemaanalyse, undersøgelse, billedanalyse og skriftligt notat – ca. 30 min adm. tid)
OBS: For at kunne udføre en online undersøgelse forudsættes det, at billeder/video og spørgeskema fremsendes senest 24 timer inden booket tid.
Link til spørgeskemaer.

C. 1. samtale m. forældre i klinikken (Anvendes i forbindelse med mini-forløb eller længerevarende forløb, men kan også anvendes som en enkeltstående udredende samtale)
60 min – 1495kr (inkl. journal oprettelse, spørgeskemaanalyse og skriftligt notat. Undersøgelse og billedanalyse foregår ved det efterfølgende hjemmebesøg – ca. 30 min adm. tid)
Link til spørgeskemaer, som anvendes ved miniforløb og længerevarende forløb.  
Link til spørgeskemaer, som anvendes ved en enkeltstående udredende samtale.

D. 1. samtale m. forældre online (Anvendes i forbindelse med mini-forløb og længerevarende forløb, men kan også anvendes som en enkeltstående udredende samtale)
60 min – 1495kr (inkl. journal oprettelse, spørgeskemaanalyse og skriftligt notat. Undersøgelse og billedanalyse foregår ved det efterfølgende hjemmebesøg)
Link til spørgeskemaer, som anvendes ved miniforløb og længerevarende forløb.  
Link til spørgeskemaer, som anvendes ved en enkeltstående udredende samtale.

E. Opfølgende konsultation i klinikken
60 min: 995kr (har du brug for en kortere eller længere konsultation, så skriv til mig ulla@lebahn.dk)

F. Opfølgende konsultation online
60 min: 995kr (har du brug for en kortere eller længere konsultation, så skriv til mig ulla@lebahn.dk)

G. Opfølgende konsultation telefon
60 min: 995kr (har du brug for en kortere eller længere konsultation, så skriv til mig ulla@lebahn.dk)

H. SE traume terapi i klinikken
60 min: 895kr (der skal ikke udfyldes spørgeskema inden opstart, men du er velkommen til at skrive til ulla@lebahn.dk, hvis du har brug for kontakt inden opstart)
(Vælg også denne, hvis i har brug for en forældresamtale forud for SE traumeterapi til jeres barn.)

Faglig supervision online/telefon 
60 min: 995kr
(Hvis der er behov for en kort samtale eller et hurtigt råd, så skriv til ulla@lebahn.dk)

Har du brug for en tid i forbindelse med et OMFT forløb?
Vi starter altid  med en mundfunktionsundersøgelse (A), så den kan du selv booke. Hvis der skønnes behov for et mundtræningsforløb for at bedre mundfunktion og evt. tandstilling, så starter vi derefter på et OMFT forløb, hvor tiderne bookes fra gang til gang.
Da OMFT tiderne desværre ikke passer ind i den øvrige online booking struktur (1 times enheder), er du nødt til at kontakt mig på mail ulla@lebahn.dk. (typisk tidsforbrug: 90 min 1. gang,  30 min. 2 ud af 3 gange i forløbet, hver 3. gang 45 min)

Vil du gerne booke et hjemmebesøg?
(Mundfunktionsundersøgelse i hjemmet, hjemmebesøg i forbindelse med miniforløb/længerevarende forløb og opfølgende hjemmebesøg) kan pga. logistiske og tidsmæssige udfordringer ikke bookes online. Ønsker du at booke et hjemmebesøg, bedes du skrive til ulla@lebahn.dk.
OBS Jeg er ofte i hovedstadsområdet, så du kan som regel booke et hjemmebesøg med minimum 75% rabat på transportudgiften, hvis du vælger en af de dage, hvor jeg i forvejen er der.
Dette gælder også for Vestsjælland og Fyn, da de ligger på vejen til og fra.
Jeg kommer ikke helt så ofte rundt på hjemmebesøg i Jylland. Hvis du er villig til at vente nogle uger, så kan jeg som regel samle 2 eller 3 familier, der deles om transportudgiften, hvilket giver 50-65% rabat på transportudgiften.
Hvis du ønsker hjemmebesøg på en bestemt dato eller ikke kan vente, betales fuld pris for transport.

Book din tid her

Menu
Cookie- og privatlivspolitik