Ydelser

Opdatering 04.11.22 

OBS OBS OBS – Online booking er fortsat lukket, men ventelisten er nu så kort, at vi forventer snart at kunne åbne for online booking.

 

I mellemtiden er det muligt at skrive mail til den af os, som i gerne vil have hjælp af:

Ulla Lebahn, Ergoterapeut og traumeterapeut

Malene Nytofte-Bæk, Jordemoder og ammevejleder

I gangværende (og nyligt afsluttede) klienter kan – hvis de ikke finde en ledig opfølgningstid på bookingen – booke tid ved at sende sikker mail via easyme. (alle har modtaget sikker mail med introduktion ved opstart, så det er bare at svare på den mail).
Hvis den sikre mail er mistet, skrives mail til den terapeut, som i går hos. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du har booket før og ved, hvad du skal booke, så scroller du bare ned til bookingen med det samme.


OBS!
Som ny klient er det vigtigt, at du læser teksten herunder, før du booker en tid (selve bookingen finder du ved at scrolle helt ned på siden)
Du skal nemlig vælge hvilken type konsultation, du/i har brug for og du skal også orientere dig ift. udfyldelse af spørgeskema.
Er du i tvivl efter at have læst om både tider og spørgeskemaer, så skriv til ulla@lebahn.dk)

Der er følgende muligheder for at bestille tid via onlinebooking hos Ulla Lebahn:

(Tjek priser her)

A. Mundfunktionsundersøgelse i klinikken – Spisning, sanser, motorik, selvregulering, mundfunktion inkl. kort vejledning
90 min –  inkl. journal oprettelse, spørgeskemaanalyse, undersøgelse, billedanalyse og skriftligt notat (sv. t ca. 30 min adm. tid)
Forud for konsultationen besvarer forældrene et spørgeskema – der omhandler tiden fra graviditeten og frem til idag med særligt fokus på trivsel og spisning.
Vælg det skema, der passer til barnets alder.
Hvis du er voksen, så besvarer du selv voksenskemaet. OBS Hvis der ingen spiseproblemer er og du er sikker på, at det er mund- og ansigts træning, der er målet med undersøgelsen, så er det OMFT spørgeskemaet, du skal udfylde forud for undersøgelsen.

B. Mundfunktionsundersøgelse online – Spisning, sanser, motorik, selvregulering, mundfunktion inkl. stramt tungebånd
90 min – dertil lægges 60 min journal oprettelse, spørgeskema-analyse, billed- og video-analyse og skriftligt notat
OBS: For at kunne udføre en online undersøgelse forudsættes det, at billeder/video og spørgeskema fremsendes senest 24 timer inden booket tid.
Link til spørgeskemaer.

C. Første samtale m. forældre i klinikken (Anvendes i forbindelse med mini-forløb eller længerevarende forløb, men kan også anvendes som en enkeltstående udredende samtale samt til forsamtale inden dit barn starter i et SE traumeterapeutisk forløb)
90 min – inkl. journal oprettelse, spørgeskemaanalyse og skriftligt notat. Undersøgelse og billedanalyse foregår ved det efterfølgende hjemmebesøg – ca. 30 min adm. tid.
Link til spørgeskemaer, som anvendes ved miniforløb, længerevarende forløb og SE traume terapi.  
Link til spørgeskemaer, som anvendes ved en enkeltstående udredende samtale.

D. Første samtale m. forældre online (Anvendes i forbindelse med mini-forløb og længerevarende forløb, men kan også anvendes som en enkeltstående udredende samtale)
90min – inkl. journal oprettelse, spørgeskemaanalyse og skriftligt notat. Undersøgelse og billedanalyse foregår ved det efterfølgende hjemmebesøg – ca. 30 min adm. tid.
Link til spørgeskemaer, som anvendes ved miniforløb og længerevarende forløb.  
Link til spørgeskemaer, som anvendes ved en enkeltstående udredende samtale.

E. Opfølgende konsultation i klinikken
60 min – har du brug for en kortere eller længere konsultation, så skriv forud til ulla@lebahn.dk

F. Opfølgende konsultation online
60 min – har du brug for en kortere eller længere konsultation, så skriv forud til  ulla@lebahn.dk

G. Opfølgende konsultation telefon
60 min – har du brug for en kortere eller længere konsultation, så skriv forud til ulla@lebahn.dk

H. SE traume terapi i klinikken
60 min – (For voksne skal der ikke udfyldes spørgeskema inden opstart, men du er velkommen til at skrive til ulla@lebahn.dk, hvis du har brug for en kort samtale pr. telefont inden opstart eller hvis du har brug for at give mig lidt skriftlig forhåndsinformation)

I. SE traume terapi i klinikken
90 min – (For voksne skal der ikke udfyldes spørgeskema inden opstart, men du er velkommen til at skrive til ulla@lebahn.dk, hvis du har brug for en kort samtale pr. telefont inden opstart eller hvis du har brug for at give mig lidt skriftlig forhåndsinformation)

J. OMFT opfølgning
60 min – anvendes, når der er flere i samme familie, der er i forløb samtidig – eller når der skal foretages nye målinger.

K. OMFT opfølgning
30 min – anvendes, når der skal gives nye øvelser

L. Faglig supervision online
60 min – (Hvis der kun er behov for et hurtigt råd, så skriv til ulla@lebahn.dk)

Har du brug for en tid i forbindelse med et OMFT forløb?
Vi starter altid med en mundfunktionsundersøgelse (A), så den kan du selv booke. Hvis der skønnes behov for et mundtræningsforløb for at bedre mundfunktion og evt. tandstilling, starter vi derefter på et OMFT forløb, hvor tiderne typisk aftales fra gang til gang.

Vil du gerne booke et hjemmebesøg?
(Mundfunktionsundersøgelse i hjemmet, hjemmebesøg i forbindelse med miniforløb/længerevarende forløb og opfølgende hjemmebesøg) kan pga. logistiske og tidsmæssige udfordringer ikke bookes online. Ønsker du at booke et hjemmebesøg, bedes du skrive til ulla@lebahn.dk.
Jeg er 1-2 gange om måneden i hovedstadsområdet, så hvis du bor i området (eller på ruten til eller fra), kan du som regel opnår 75% rabat på transportudgiften, hvis du vælger en af de dage, hvor jeg i forvejen er der.
Jeg er 1 gang om måneden i Nordjylland, så hvis du bor i området (eller på ruten til eller fra) kan du som regel opnå 50-75% rabat på transportudgiften, hvis du vælger den dag, hvor jeg i forvejen er der.
Andre steder i landet: Hvis du er villig til at vente nogle uger, så kan jeg som regel samle 2 eller 3 familier, der så kan dele om transportudgiften.
Hvis du ikke kan eller ønsker at vente på samkørsel, betales fuld pris for transport.

Book din tid her

Menu
Cookie- og privatlivspolitik