Artikler og gode råd

Herunder kan du læse mine artikler og få mere inspiration.

TEMA: børn og mad

Artikel fra JydskeVestkysten  onsdag d. 13 maj 2015
“Lukas er blevet en glad dreng”

Læs mere her >>

Hjælp til kræsne børn

Artikel fra JydskeVestkysten  mandag d. 11. maj 2015
“Kolding-terapeut har travlt med at hjælpe kræsne børn”

Læs mere her >>

Sansemotoriske spiseproblemer spædbørn

Artikel i sundhedsplejerskernes blad – 2014

Læs mere her >>

Sansemotoriske spiseproblemer hos børn 0-15 år

Sidste kapitel i bogen ”spisning og sensitivitet”, 2013 forlaget CORA Publishing, hvor jeg var gæsteforfatter.
Artiklen er  på 27 sider og giver en grundig forklaring på, hvad sansemotoriske spiseproblemer er for noget – og
(Problemet holder ikke nødvendigvis op, når man når 15 år… men det var den aldersgruppe, jeg arbejdede med, da jeg skrev artiklen)

Læs mere her >>

Her finder du 10 gode og simple hverdags råd

For nogle familier er disse råd alt hvad der skal til for at ændre frustrerede måltider med et småtspisende barn til rare måltider med et barn, der spiser rimeligt varieret og nok til at trives.

10 gode råd til selvstændig spisning

Hvis rådene ikke virker – eller hvis barnet reagerer kraftigt over at miste forældrestyringen, vil jeg anbefale dig at booke en tid til en gratis konsultation pr. telefon. Det kan du gøre her www.lebahn.dk/online-booking/

Mistanke om stramt tungebånd? (forreste eller bagerste)

Her finder du vejledning i forhold til hvordan du tager billeder af munden/tungen: Stramt tungebånd eller læbebånd – hvordan tage billeder

Hvis du har mistanke om at dit barn har spise/tale/trivelsproblemer pga. et stramt tungebånd eller stramt læbebånd, er det en god ide at søge hjælp hos en ørenæsehals læge (det kræver ikke henvisning at gå til en ØNH læge) HVIS den pågældende ØNHlæge ikke ser, at der er et problem, og i stadig oplever der er problemer, som kan relateres til stramme bånd, er det en ide at få barnet revurderet hos en anden ØNH læge.
I nogle tilfælde vælger forældre at søge denne revurdering i udlandet, hos behandlere, der behandler på en lidt anden måde, end man gør i Danmark.
HVIS forældrene ønsker en second opinion hos en udenlandsk behandler, kan jeg hjælpe med at få taget de billeder, der skal bruges til den indledende online vurdering (som ikke kan erstatte den vurdering, der naturligvis altid foregår i klinikken forud for en evt. behandling.)
Hvis der ved online vurderingen med den udenlandske behandler skønnes at være behandlingskrævende stramt bånd, er det forældrene, der selv aftaler det videre forløb. Jeg er således ikke involveret i diagnostisering eller evt. behandling, der foregår hos behandleren.

Menu

Tilmeld dig nyhedsbrevet allerede i dag!

Velkommen til Lebahn.dk, her har du mulighed for at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du altid kan holde dig opdateret.

Dine informationer vil ikke blive brugt til anden markedsføring.