Kontakt

___________________________________________________________________

OBS OBS OBS – der er lige nu – og frem til jul 2020 lukket for tilgang af nye klienter pga. stor travlhed med igangværende klienter.
Skriv derfor KUN , hvis du har akut brug for hjælp eller hvis du er i gang med et forløb og har brug for at komme i kontakt med mig (feks. ift. at booke en ny tid)

Du er velkommen til at kontakte Lebahn via nedenstående kontakt formular. Uanset om det er omkring stramt tungebånd, sansemotoriske spiseproblemer, traumeterapi, foredrag , kurser, konsulentbistand eller kommentarer til siden.

Du kan i akutte tilfælde ringe. I travle perioder vil du dog møde telefonsvareren. Hvis du lægger en besked eller sender en mail, vil du blive kontaktet, så snart det er muligt. Grundet travlhed kan du desværre ikke regne med, at jeg kontakter dig samme dag:-(

Du kan selv bestille en undersøgelse af mundfunktion, online konsulation m.m ved at klikke her: www.lebahn.dk/online-booking/
Andre samtaler, undersøgelse i eget hjem eller miniforløb m. hjemmbesøg aftales individuelt . Brug kontaktformularen hertil og beskriv i beskedfeltet, hvad du har brug for hjælp til – eller ring, hvis det haster meget.

Med hilsen

Ulla Lebahn

Skriv til mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ulla Lebahn
Olaf Ryes Gade 7 T, st. th.
6000 Kolding
Mobil.: +45 2830 1081
CVR: 40 99 47 69

Menu
Cookie- og privatlivspolitik