Ulla Lebahn

OBS OBS OBS – der er lige nu stor travlhed med igangværende klienter og samtidig en overvældende mængde henvendelser fra nye familier, der har brug for min hjælp. Travlheden er så stor, at jeg simpelthen ikke kan nå at skrive til alle eller besvare alle telefonopkald. Jeg ved det er meget frustrerende for jer, der venter på hjælp, men det er svært at navigere i for mig – for jeg vil så gerne hjælpe alle!

Jeg kan først lægge tider op på bookingen til nye klienter, efterhånden som jeg får huller i min kalender – og de huller er der desværre ikke mange af… Ventetid kan derfor beklageligvis forekomme for nye klienter.


Du er velkommen til at kontakte Lebahn via nedenstående kontakt formular. Uanset om det er omkring stramt tungebånd, sansemotoriske spiseproblemer, traumeterapi, foredrag , kurser, konsulentbistand eller kommentarer til siden.

Du kan i akutte tilfælde ringe. I travle perioder vil du dog møde telefonsvareren. Hvis du lægger en besked eller sender en mail, vil du blive kontaktet, så snart det er muligt. Grundet travlhed kan du desværre ikke regne med, at jeg kontakter dig samme dag:-(

Du kan selv bestille en undersøgelse af mundfunktion, online konsulation m.m ved at klikke her: www.lebahn.dk/online-booking/
Andre samtaler, undersøgelse i eget hjem eller miniforløb m. hjemmebesøg aftales individuelt . Brug kontaktformularen hertil og beskriv i beskedfeltet, hvad du har brug for hjælp til – eller ring, hvis det haster meget.

Med hilsen

Ulla Lebahn

Skriv til mig

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ulla Lebahn
Olaf Ryes Gade 7 T, st. th.
6000 Kolding
Mobil.: +45 2830 1081
CVR: 40 99 47 69

Menu
Cookie- og privatlivspolitik