Blog

Traumeterapi – for alle aldre

Det er kun et par måneder siden, jeg blev helt færdig med Somatic Experiencing practitioner uddannelsen (SE traumeterapi på dansk) og i søndags afsluttede jeg sidste modul af “tune ind på børn” (en metode der kan hjælpe til bedre selvregulering af børn – både individuelt og i grupper).

Teknikerne har allerede vist sig yderst virkningsfulde til både børn og voksne:
– som “her og nu” hjælp til forældre, som er ved at bryde sammen efter alt for lang tids stress, bekymringer, manglende søvn og manglende hjælp i det offentlige,men også som regulær traumeterapi sessions.
– som forklaringsværktøj for forældrene, så de i dagligdagen kan hjælpe deres børn til bedre selvregulering
– som regulær traumeterapi, hvor jeg behandler stress, PTSD og traumatiske oplevelser. I dag startede jeg feks. op hjemme hos en folkepensionist, som havde brug for hjælp efter en meget traumatisk oplevelse, som var forsøgt behandlet på andre måder.

I går fik jeg denne tilbagemelding fra en mor til en dreng, som jeg har behandlet traumeterapeutisk i terapien 5 gange:
“Hvor er der bare sket meget. Vi har nu en rolig dreng, der mærker sig selv og sjældent bliver frustreret. Tak for dig.”

Jeg behøver vel ikke at sige, at jeg ELSKER mine nye kompetencer?!

Hvis du har brug for traumeterapi, så er det muligt at booke tid til traumeterapi her: www.lebahn.dk/online-booking/ 
Er du i tvivl om det er noget for dig, så skriv til mig og jeg vil kontakte dig for en kort afklarende samtale.

Der er lukket for kommentarer.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik