Blog

Selvregulering:-)

Det er aldrig for sent at blive klogere… denne gang handler det om det polyvagale system, som jeg noget simplificeret tillader mig at omskrive til selvregulering.
Jeg deltager i et kursus, som foregår online 1 gang om måneden i hele 2021.
Underviseren er Deb Dana fra USA.
I mellem disse online dage arbejder jeg aktivt med materialet, så jeg selv bliver endnu bedre reguleret og samtidig får jeg gode værktøjer/metoder til brug i klinikken ift. SE traumeterapien. MEN faktisk er det, der tæller mest, en forståelsesramme ift. alle de børn og unge, som jeg møder, der har det rigtigt svært med mad og spisning.
Mange af dem har meget svært ved at mærke sig selv og en del har også angstproblematikker. Via denne nye viden kan jeg fintune mine i forvejen effektive behandlingsmetoder – og kan allerede se positiv afsmittende virkning.

Barnet på billedet kom i klinikken pga. spiseproblemer.
Midt i konsultationen havde han brug for at regulere sig selv. Han havde forskellige muligheder, men valget at sidde let svingende i hængekøjen med en stor bog. Det gav ham en fornemmelse af hule (“være i selskab med mig selv, mens jeg fordøjer indtrykkene”).
Da han var klar, lukkede han bogen og satte sig hen og deltog i arbejdet igen. Fantastisk at se så fin regulering i praksis:-)

Jeg har desværre stadig lukket for tilgang pga. travlhed og fortsætter desværre nok hermed maj måned ud:-(
Jeg skal nok skrive et blog indlæg, så snart jeg har en dato for åbning.

Bonus info:
Der er ledige pladser til OMFT basis kurserne, der afholdes i oktober (12) og november 2021 (1 plads)
Der er nu åbent for tilmelding til SOS approach to feeding kurset, der afholdes juni 2022. (140 pladser!)
https://www.lebahn.dk/events/

Der er lukket for kommentarer.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik