Blog

Nyt foredrag “den gode start på fast føde” – med fokus på tilvænning, læring og samspil

Jeg har lige haft fornøjelsen af at afholde online webinar for Nestlé 2 mandage i træk.

Jeg har brugt mine mange års erfaring med at hjælpe børn (0-18år +) med sansemotoriske spiseproblemer til at sammensætte et 2 x 45 minutters foredrag med tips og tricks til, hvordan en god start skal være – for at mindske risikoen for at barnet senere udvikler svær kræsenhed eller ligefrem fobi for mad.

Jeg kommer gerne ud og holder foredraget for jer – både i fagligt regi og i familieregi (feks. flere mødregrupper, der slår sig sammen). Jeg afholder det også gerne online, hvis det passer jer bedst.
Der er mulighed for at udvide tiden, så spørgsmål kan besvares.
www.lebahn.dk/kontakt/

Der er lukket for kommentarer.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik