Blog

Nyt behandlingstilbud hos Lebahn

Efter 3 års studier kan jeg endelig føje Somatic Experiencing practitioner til mit CV 🙂

Jeg tilbyder derfor en ny behandlingsmetode “SE traumeterapi” i klinikken i Kolding. Mere info om SE traumeterapi findes på SE foreningens hjemmeside.
SE traumeterapi handler om kropslig selvregulering – om at være i balance. Rigtigt mange børnefamilier, som har oplevet sansemotoriske spiseproblemer, refluks, smerter, stramt tungebånd m.m. har stress og traumatisering inde på livet. Her hjælper SE traumeterapi rigtigt godt!

Frem til sommer behandler jeg skolebørn og voksne. Efter sommerferien (når jeg er færdig med sidste modul af børne-selvreguleringsforløbet “Tune into children” m. Traumeterapeut Ale Duarte) behandler jeg også mindre børn.
Booking af tider kan foretages via hjemmesiden.

Det er også muligt at booke tid til traumeterapi, selv om problemet ikke handler om sansemotoriske spiseproblemer.

 

Der er lukket for kommentarer.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik