Blog

“…Vi så Ulla 2 gange og udvekslede mails…”

Vi havde i 2 mdr. forsøgt at lære vores søn at spise andet end mors mælk. Han nægtede alt på en ske. Hver gang maden kom i munden, så han ud som om han var ved at kaste op. Vi følte vi havde prøvet alt og var godt frustreret. Vi havde søgt hjælp hos sundhedsplejersken, som kom med ideer, men intet hjalp.

Da vi kom til Ulla tog det hende ikke lang tid at identificere problemet, og vi fik en rigtig god forklaring på, hvorfor vores søn havde det som han havde. Det hele gav pludselig mening for os. Hvorfor han ville ammes hele tide, hvorfor han ikke ville tage sutteflaske eller sut, og hvorfor reagerede som han gjorde på nogle ting i hverdagen. Ulla gav os nogle redskaber som vi kunne arbejde videre med hjemme. Vi tog derfra med håb om at det snart ville blive bedre. Det tog heller ikke lang tid inden det virkede. Vi skrev lidt e-mails med Ulla, hvilket også var en kæmpe hjælp.

Jeg har nu en søn på 10mdr som spiser for livet løs og er glad for mad:-) Det tog ikke lang tid for ham at lære med de redskaber vi fik. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor vi ville være nu uden Ullas hjælp. Vi så Ulla 2 gange og udvekslede mails.

Katrine Frandsen, Esbjerg

Der er lukket for kommentarer.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik