Vilkår

Mundfunktions undersøgelse i klinikken i Kolding, online konsultation samt hjemmebesøg

Mundfunktions undersøgelse i klinikken i Kolding
Hvis du vælger at komme til klinikken i Kolding til en mundfunktions undersøgelse, kan du selv booke en tid – varighed 55 minutter (pris 899kr)
Adressen er: Olaf Ryes gade 7T st.th. Der er gratis P-pladser på vejen uden for klinikfællesskabet. Der skal betales for alle pladser på sidevejen og bag bygningen – dvs. også den plads, der er lige rundt om hjørnet, så vær opmærksom, når i sætter bilen.
Skriv gerne en besked til 2830 1081, hvis der er problemer på dagen.

Mundfunktionsundersøgelse online
Hvis du pga. fysisk afstand eller andet vælger onlineversionen af mundfunktions undersøgelsen, kan du også selv booke en tid – varighed 55 minutter (pris 899kr).
Jeg bruger Zoom til disse undersøgelser, fordi jeg både kan dele dokumenter, vise billeder/grafer m.m. og tegne/skrive. Det er meget nemt at anvende – og helt gratis for dig. Det er muligt for forældre at deltage fra hver sit sted (feks. pauserummet på arbejde). Jeg sender jer en invitation til at deltage via Zoom, når du/i har booket en tid, så du/i skal ikke selv gøre andet end det, som Zoom beder om, når du/i logger på  via den tilsendte invitation. Hvis i begge deltager – og sidder hver sit sted eller med hver jeres PC/ipad, skal jeg have oplyste begges  e-mailadresser, idet hver enkelt skal inviteres for at kunne logges på samtalen.

OBS: hvis du vælger onlinehjælp, skal i sende billeder af munden til mig på mail inden aftalen – helst senest dagen inden, så jeg kan nå at forberede mig. Vejledning til at tage billeder finder du her: https://www.lebahn.dk/artikler-og-gode-raad/ (nederste punkt)

Det kan også være en god ide at optage og sende en lille kort video, hvor barnet spiser (max 2-3 minutter). Derved kan jeg bedre vurdere problemstillingen.  Hvis videoen er for lang til at sende via mail (ulla@lebahn.dk), kan den sendes via webhotellet Wetransfer (skip betalingsversionen)

Der er afsat 55 minutter til online og klinik undersøgelse og som regel er der booket flere undersøgelser lige efter hinanden. Det betyder, at vi skal holde os inden for den afsatte tid… Så vær opmærksom på at prioritere det, du finder vigtigst først, når vi starter.

Behov for ekstra tid ud over undersøgelsen?
Hvis der er spørgsmål/problemer, der ligger ud over mundfunktionsundersøgelsen, som vi ikke kunne nå inden for den afsatte tid, vil der være mulighed for at booke tid til en opfølgning, inden i går. Det kan være en telefonsamtale, online vejledning via Zoom eller via mail. Der kan pga. travlhed godt gå nogle dage, før jeg kan finde en tid til opfølning i min kalender.
OBS! Den ekstra tid er ikke inkluderet i undersøgelsestimen, så den faktureres særskilt.
Prisen er den samme som ved undersøgelsen: 899kr/t – afregnet i 10 minutters enheder. (feks. 22 minutters samtale afregnes som 30 minutter)

Opfølgning efter undersøgelsen?
Hvis du ønsker, at jeg skal følge op på undersøgelsen, gør jeg det naturligvis gerne. Det kan være at skrive en ansøgning til kommunen, en støtteerklæring til dagpleje/børnehave/skole m.m.
Vi aftaler i slutningen af undersøgelsen det, der skal udføres og jeg angiver med det samme en max. tid, det vil tage for udførelse af opgaven. Derved kender du max. beløbet. (Du faktureres for den tid, jeg har brugt – målt i 10 minutters enheder) F.eks. hvis jeg har anslået, at det tager 50 minutter at skrive en ansøgning og jeg er færdig efter 33 minutter, så får i en faktura pr. mail på 40 minutter – bruger jeg 1 time eller mere, så betaler i stadig kun for 50 minutter, fordi jeg har givet jer en max. pris.

Vedr. afbud (klinik og online)
Rettidigt afbud: senest 24 timer inden den bookede tid.
Afbud med kortere en 24 timer varsel: afregnes med fuld timepris – så husk endelig at få jeres aftale skrevet i kalenderen!

Behov for hjemmebesøg? (Det kan være både mundfunktionsundersøgelse og andre problemstillinger)
Har du brug for, at jeg kommer på hjemmebesøg, er vi nødt til at lave en aftale uden om onlinebooking. Skriv derfor en mail (ulla@lebahn.dk) hvis du ønsker et hjemmebesøg eller ring, hvis der er et akut behov (2830 1081)
Grundet travlhed kan der desværre godt gå nogle dage, før i får mailsvar med forslag til dato og tid.
Der kan være op til 1 måneds ventetid på hjemmebesøg – alt efter hvor i landet i bor.

OBS Mundfunktionsundersøgelse foretaget i hjemmet tager ofte lidt længere tid, fordi jeg ved at være i de hjemlige omgivelser har større mulighed for at vejlede specifikt i forhold til omgivelser, vanlig adfærd m.m. Skriv derfor til mig, hvis du udelukkende ønsker en mundfunktions undersøgelse af max 1 times varighed. Hvis du derimod ønsker, at der er andet/mere, jeg skal hjælpe med under hjemmebesøget, så beskriv i mailen, hvad jeres behov er – og jeg vil komme med et tidestimat på, hvor lang tid det vil tage. Samtidig har jeg også mulighed for at vide på forhånde, hvilke ting jeg skal bruge og kan pakke bilen derefter.

Vedr. afbud af enkeltstående hjemmebesøg (enkeltstående hjemmebesøg = jeg kører kun hjem til jer på hjemmebesøg og tilbage til klinikken igen, så betaler hele transportudgiften)
Rettidigt afbud for enkeltstående hjemmebesøg: senest 24 timer inden hjemmebesøgets starttidspunkt.
Afbud senere end 24 timer: (feks. ved barnets sygdom) ændres hjemmebesøget til online hjælp i stedet – i det omfang, det kan lade sig gøre med det syge barn i hjemmet. Kan det ikke lade sig gøre, betales der halv pris for den afsatte tid, som er aftalt skriftligt på forhånd.
HVIS jeg har andet betalt arbejde, der kan træde i stedet – feks. rapporter, der skal skrives eller akut vejledning, jeg kan gå i gang med, så vil der kun være et afbuds gebyr på 500 kr. Jeg skal nok sige til i det enkelte tilfælde.

OBS! det er vigtigt at kontakte mig så tidligt som muligt, idet jeg ofte kører meget tidligt hjemmefra eller kører aftenen inden (hvis besøget starter tidligt)
HVIS jeg er nået at køre hjemmefra til et enkeltstående hjemmebesøg, afregnes der fuld pris for den tid og de kilometer, der er brugt (Der betales for tiden og antal kilometer fra Kolding til der, hvor jeg modtager opkaldet samt for tiden og de kilometer, der er kørt indtil jeg er retur i Kolding)

Ønsker du at spare penge ift. hjemmebesøget?
Hvis jeg kan samle flere hjemmebesøg i samme område på samme dag, kan i spare betydeligt på udgiften, idet jeg fordeler transportudgiften imellem familierne. (f.eks. hvis 2 familier har booket besøg i Aarhus og omegn: så betaler hver familie transportudgiften fra klinikken til hjemmet – den ene vej – samt ½ delen af transporten mellem de 2 hjem).
Hvis jeg er nødt til at blive i området 2 dage for at kunne nå begge hjemmebesøg, kan der tilkomme en udgift til overnatning, som skal deles ligeligt mellem de involverede familier. (B&B er fint for mig). Jeg oplyser naturligvis herom, inden der laves en endelig aftale. I København bor jeg gratis, så der tilkommer normalt ikke en overnatningsudgift.

Skriv en mail (ulla@lebahn.dk)  hvis du ønsker hjemmebesøg, hvor du deler udgiften med en eller flere familier fra samme område.
OBS! Der kan være ekstra lang ventetid på denne mulighed for besparelse – specielt i provinsen.

OBS særligt vilkår i forbindelse med afbud af hjemmebesøg, hvor transportudgiften deles med andre (= flere får besøg indenfor samme rejse)
Rettidigt afbud disse hjemmebesøg: senest 24 timer inden hjemmebesøgets starttidspunkt.
Afbud senere end 24 timer: (feks. ved barnets sygdom) ændres hjemmebesøget til online konsultation i stedet – i det omfang, det kan lade sig gøre med det syge barn i hjemmet.
Kan det ikke lade sig gøre, betales der halv pris for den afsatte tid, (aftalt skriftligt på forhånd).
OBS OBS Hvis der er bestilt hjemmebesøg med deling af transportudgift, skal den aftalte pris for transport betales, selv om hjemmebesøget aflyses, idet jeg ikke kan fakturere den anden familie fuld pris for transport.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik