Blog

UNDSKYLD!!

Der sidder lige nu en del personer rundt i landet og er utilfredse med mig – og det er der desværre god grund til 🙁

Jeg har nemlig i dag fundet ud af, at der igennem længere tid har været graverende fejl med videresendelse af mails til mig fra min kontaktformular på hjemmesiden. Jeg har før kontaktet firmaet, fordi jeg har fået opringninger fra kunder, der var utilfreds med ikke at høre fra mig… og firmaet har så testet og bedyret at alt var, som det skulle være… Men i dag har vi endnu engang kontaktet dem, fordi der i de sidste dage SLET IKKE KOM MAILS fra hjemmesiden…. og i den forbindelse har vi fundet rigtigt mange både nye og ældre mails, der IKKE er kommet frem til mig.

Jeg har desværre ikke været så opmærksom – pga. generel travlhed, nogle dages fravær pga. sygdom og fordi jeg lige nu er ved at flytte lokale internt i klinikken (fra 18 til 36 kvm)

Jeg har indtil videre fundet 68 mails fra perioden 1.8-15.11, som ikke er nået frem (og der er nok flere…)
Jeg er gået i gang med at besvare de mange mails og finde tid i min kalender til at hjælpe dem, der stadig har brug for min hjælp (og som ikke har mistet tilliden til mig…)
Jeg har åbnet flere tider i klinikken og online, så hvis du læser med til nu, er en af dem, der er gået ud over og stadig har brug for min hjælp og ikke vil/kan vente på svar, så kan du selv booke en tid:
https://www.lebahn.dk/online-booking/

Du er naturligvis også velkommen til at vente på svar – og jeg forsøger at være hurtig (men skal være færdig med flytningen senest mandag eftermiddag…)

Har du inden for den næste uge endnu ikke hørt fra mig, er du velkommen til at skrive direkte til ulla@lebahn.dk

 

Der er lukket for kommentarer.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik