Om Malene Nytofte-Bæk

Siden 2020 har Malene været en del af Lebahn ApS.

Malene er uddannet jordemoder i 2016 og har siden studietiden haft stor interesse i ammevejledning, familiedannelse- og trivsel. I 2021 blev Malene uddannet certificeret ammespecialist hos Lactation Education Resources i USA (https://www.lactationtraining.com/). Som certificeret ammespecialist har Malene taget et 90 timers ammespecifikt kursus, afsluttet af en skriftlig eksamen, som er adgangsgivende til IBCLC-eksamen. Malene har således samme teoretiske baggrund som en IBCLC vejleder.

I 2022 blev Malene SOS trænet spiseterapeut og tilbyder derfor behandling af spiseproblemer hos børn under 1 år og superviseres løbende af Ulla Lebahn.

Fra 2018 til 2022 har Malene været frivillig i Dansk støttegruppe for stramt tungebånd og har i den forbindelse blandt andet været medforfatter til det høringssvar, som blev lavet i forbindelse med, at den nationale kliniske retningslinje for stramt tungebånd blev udarbejdet.

Dertil har Malene specialiseret sig i tungens funktion, stramt tungebånd, OMFT og behandling af spiseproblemer på følgende kurser:

– Basiskursus i OMFT v. Berry Verlinden og Liset Maas-Houtekamer (www.omft.info)

– Breathe baby v. blandt andre Dr. Chelsea Pinto fra The breathe institute, USA

– Full Spectrum TOT Conference v. Myrte van Lonkhuijsen (IBCLC), Susan Howard (RN, MSN, IBCLC), Dr. Rishita Jaju (DMD, MALD) fra Lactation Education Resources. Ammespecifikt kursus i stramt tungebånd og håndteringen af dette som ammevejleder.

– SOS Approach to Feeding

Malene har derfor stor indsigt i og erfaring med stramt tungebånd.

Malene tager konsultationer med børn under 1 år og har følgende kompetencer:

– Udfører mundmotoriske undersøgelser

– Yder ammevejledning samt vejledning vedr. børn, der har udfordringer med at spise af flaske

– Vejleder i opstart af fast føde

– Behandler spiseproblemer hos børn under 1 år

– Vejleder i forløbet før og efter kirurgisk løsning af stramt tungebånd

Kontakt Malene for booking her: https://www.lebahn.dk/malene/

Menu
Cookie- og privatlivspolitik