Blog

Nyt om Symposiet – nu er det muligt at vente med betaling til januar 2018

Man kan næsten falde over sin egen tunge, når man skal forsøge at sige den lange titel for det multidisciplinære symposium d. 28.02.17☹

Mouth-based problems leading to dental issues, failure to thrive and/or feeding and eating difficulties

 

Men kortere kunne det ikke blive, for der kan jo være flere årsager – endda på én gang – til et trivselsproblem.
Vi har i arrangementsgruppen fået for vane at kalde det “tungebåndssymposiet” – når det skal gå stærkt… og det er ikke helt forkert, fordi tungebåndet – i hvert fald når det er for stramt – spiller en ret markant rolle. Det er der – desværre – bare ikke ret mange der ved.

Du kan få  mere at vide – og være med til at gøre en forskel fremadrettet – ved at deltage i dagen!

Symposiet er relevant for rigtigt mange faggrupper, både dem, der kan behandle (klippe eller laserbehandle tungebånd og læbebånd) dvs. øre-næse-hals læger og tandlæger.

Symposiet er også relevant for dem, der arbejder med børn, unge og voksne, der har trivselsproblemer – typisk kræsenhed, spiseproblemer, tandregulering, refluks – hvor (noget af) årsagen til trivselsproblemerne måske ligger inde i munden.

Disse faggrupper – børnelæger, sundhedsplejersker, sygeplejersker, ergoterapeuter, kiropraktorer, osteopater , tandplejere, diætister m.fl. – vil med den grundlæggende viden kunne spotte et stramt tungebånd – og få sendt vedkommende videre til eksperter, der kan diagnosticere og behandle.

Mange familier med børn, der har trivsels og spiseproblemer har løbet panden mod muren. En del af dem er endt med at søge og få kompetent hjælp uden for landets grænser – primært i Holland.
Familierne ville hellere end gerne have haft den mulighed i Danmark.

Vi håber at dagen vil være med til at ændre det danske sundhedsvæsens mindset, så det i fremtiden vil være muligt at få kompetent undersøgelse og behandling herhjemme.

Er du nysgerrig, så kan du finde information her: www.lebahn.dk/symposium-2018/ 
Du kan tilmelde dig samme sted.

Vil du rigtigt gerne med, men kan ikke, fordi kursus kassen er opbrugt for i år?

Så er der endelig kommet en mulighed for at tilmelde dig (bindende) og vente med betaling til januar. Du tilmelder dig her: https://www.lebahn.dk/pre-registration-symposium-2018/ og så sender vi dig en faktura/EAN faktura i januar.

Håber vi ses – det bliver en spændende dag!!

 

Der er lukket for kommentarer.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik