Blog

tongue ties eller stramme tungebånd igen igen…

Jeg har lige været på det australske symposium “ASTLIT 2018” (online versionen)
Undertitlen var: “The facts…. weaving through potetntial lifelong implications”

Jeg har så meget ny viden med “hjem”, der skal implementeres:-)

Jeg må desværre ikke dele noget derfra, så i stedet vil jeg dele en video med en almen tandlæge, der fortæller om tungens funktion på en helt vidunderlig og informativ måde.
Yue Weng Cheu er fra Japan, men bor og praktiserer i Australien.

 

Jeg glæder mig meget til at bruge min nye viden i praksis:-)

 

OBS – vi er allerede i gang med at planlægge det næste års tværfaglige internationale symposium, som kommer til at handle om refluks og aerophagia – årsager og behandling (overddreven og gentagen slugen luft)
Hvis du allerede nu overvejer at deltage, kan du ved at sende en mail blive optaget på interesselisten. Personer på interesselisten har garanti for at få en plads i salen (Man skal stadig huske at tilmelde sig, når den endelige invitation sendes ud)

 

Der er lukket for kommentarer.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik