Arrangementer

2014-04-04-11.12Det er utroligt vigtigt for Lebahn at udbrede kendskabet til sansemotoriske spiseproblemer. Der er alt for lidt viden omkring det i Danmark.

Problemerne findes i alle variationer – fra kræsenhed over madfobi til total spisevægring. Hvilket kan kræve sondeanlæggelse og intensiv behandling.

Med større kendskab til symptomer, årsager, pædagogiske principper og metoder samt behandlingsmuligheder, er det muligt at spotte tendens til spiseproblemer. Så tidligt at man i mange tilfælde helt kan undgå problemerne og – hvis de opstår, da at man vil kunne sætte så tidligt ind med behandling, at barnet ikke ender med at have kroniske problemer.

Gennem årene har Lebahn via foredrag og undervisning haft kontakt med rigtigt mange mennesker – både forældre og fagpersoner. Alle, der har givet feedback, har samstemmende ytret, hvor stor betydning det har haft for dem at få viden og handlemuligheder.

Det glæder os, når vi kan mærke, at vi bidrager med positiv forandring og udvikling – både hjemme, i institutioner og på skoler. Det formår vi kun i et samspil med jer. Kontakt derfor Lebahn, hvis du har spørgsmål, feedback eller andet.

Menu
Cookie- og privatlivspolitik